Onze tips voor een Staycation

De zomer komt eraan, maar die vakantie…Daar ben je wat onzeker over. Vorige week gaven we je wat informatie en tips hoe je alsnog op reis kan gaan. Hou je echter het zekere voor het onzekere en besluit je dit jaar thuis te blijven? Dan geven we je deze week tips om die Staycation een succes te maken!

Weekendtrips

Om dat vakantiegevoel te creëren moet je niet ver. Ook in eigen land valt er heel wat te beleven. Ga dus eens op verkenning en boek een plekje in een stad die je nog niet bezocht hebt of herontdek de parels die je als vanzelfsprekend beschouwt. 

Je vindt inspiratie en aantrekkelijke deal bij bijvoorbeeld Groupon. Zoek op ´Lokaal´ of stel je gewenste locatie in en laat je verrassen door het assortiment aan hotels en accommodaties.

The Student Hotel biedt kamers voor ieder wat wils binnen Nederland: voor een verblijf met gezin, je partner of ter vervanging van je kamer? Je verplaatst je makkelijk met deze keuze.

Nu het even wat kalmer is, is het de uitgelezen kans om eens de hoofdstad te verkennen! Boek bij Clink Hostels via Bonusway en geniet naast je bonus ook van een 10% korting én gratis ontbijt .

Samen naar Zee

Voor een strandvakantie moet je heus niet helemaal naar Spanje! Met de stijgende temperaturen, kan je ook in Nederland een zwoele strandvakantie beleven. Met je partner, vrienden of je gezin: het kan allemaal simpelweg aan de eigen Nederlandse kust. Vakantiehuizen dicht aan het strand, vind je bij o.a. HomeAway

Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Dan vind je misschien je gading bij Suncamp Holiday. 

Benodigdheden voor een topdag aan het strand, vind je makkelijk bij Reisartikelen.nl . 

Thuis

Waar een wil is, is een weg en als je ook maar een beetje creatief bent, kan je zelfs je eigen thuis tot een vakantieoord transformeren.

Heel wat zomerspullen vind je bij de meest vertrouwde winkel, Hema. Geef je thuis een kleine, zonnige make-over: een bed met hotel allures, dat lijkt iedereen wel wat! Hiervoor kan je deze week terecht bij Dekbed-Discounter. Hou het huis koel! De temperaturen stijgen, dus hou het huis aangenaam met een airco of ventilatiesysteem. Je haalt een nieuwe met stevige korting bij Koopjedeal en Voordeelvanger.

Hoe ziet jouw zomer er uit en wat zijn jouw tips om het een geslaagde zomer te maken?