Hoe lang duurt het voordat ik bonussen kan opnemen?

Zodra je een aankoop hebt gedaan en de bonus is geregistreerd en de status Openstaand heeft, dan moeten we wachten tot de retour-periode van de winkel voorbij is om er zeker van te zijn dat je de bestelling niet hebt teruggestuurd of aangepast voordat we door kunnen gaan.

De partner bekijkt of aan alle voorwaarden voor de aankoop is voldaan. Als de partner- winkel bepaald dat je in aanmerking komt voor bonus, dan sturen ze ons de betaling en – enkel als we de betaling hebben ontvangen – wordt je status vervolgens naar Goedgekeurd aangepast.

Let erop dat we de status alleen kunnen aanpassen wanneer we de betaling hebben ontvangen.

Dit hele proces kan afhankelijk van de winkel tot wel 3 maanden duren, met enige uitzonderingen:

– Voor winkels in de reis-sector is bonus alleen binnen 9 weken nadat je reis is afgerond Goedgekeurd (datum van uitchecken, vlucht datum, autoverhuur datum van teruggave, etc.). Dit betekent dat als je 1 september 2019 een hotel hebt geboekt, en je 21 december 2019 uitcheckt, je bonus op of voor 1 maart 2020 Goedgekeurd zal zijn.

– Voor aankopen via Aliexpress wordt je bonus pas binnen 30-40 dagen na bevestiging van de bezorging van de aankoop in je Aliexpress profiel Goedgekeurd. Dit is belangrijk omdat op Aliexpress de verkoper pas geld voor de producten ontvangt na bevestiging van de koper. Zorg ervoor dat je de bestelling dus bevestigd in je Aliexpress profiel.