Hoe kan ik een opnameverzoek doen?

Zodra je 10 € in Goedgekeurde bonussen hebt opgespaard, kan je een verzoek indienen om het geld naar je bank rekening of Paypal account uit te laten betalen.
Om een verzoek via de website in te dienen, log in en ga naar het Bonus gedeelte. Klik op de rode Opnemen button en vul de gegevens in.
Om een verzoek via de app in te dienen, klik op Profiel, ga naar Bonus, en klik op Opnemen. Vul de gegevens in verstuur het opnameverzoek.

Bevestig je opnameverzoek met een eenmalig wachtwoord, welke naar je mobiele telefoonnummer wordt verstuurd via SMS. Als je geen SMS hebt ontvangen, gebruik dan je persoonlijke PIN code.

Je opnameverzoek wordt binnen 5 dagen in behandeling genomen.