Met Bonusway ben jij helemaal klaar voor Pasen en profiteer je bovendien van extra paasvoordeel.

Klaar voor Pasen 

Maak je huis klaar voor Pasen met vrolijke paasdecoraties. Haal wilgenkatjes of bloesemtakken in huis en versier de takken met kleurige hangers en kuikentjes. Bij HEMA en Blokker vind je de leukste (duurzame) decoraties. Met behulp van een eierverfmolen kun je zelf eieren gaan schilderen om de paastafel mee op te fleuren. Op de website van Albert Heijn vind je handige tips voor groot en klein voor de mooiste creaties.

Een ei hoort erbij

Nodig je familie en vrienden eens uit voor een extra lekker paasontbijt. Wat er zeker niet mag ontbreken zijn eieren, paasstol, croissantjes, verse jus d’orange en extra lekkere koffie. Maak het extra luxe met AH Excellent zalmbonbons. Op de website van Jumbo vind je volop inspiratie én lekkere recepten voor het paasontbijt voor wie zelf iets lekkers wil maken. En met een tafelbakplaat van Blokker kun je gezellig aan tafel pannenkoekjes en eieren bakken. 

Recept voor bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes zijn heerlijk en supermakkelijk om te maken. Doe 1 rijpe banaan met twee eieren en eventueel een mespuntje bakpoeder in de blender en klaar is je beslag. Bak de pannenkoekjes in boter of kokosolie. Maak ze niet te groot, gebruik ongeveer een flinke eetlepel beslag per pannenkoekje. Serveer met honing of ahornsiroop en wat aardbeien en/of bosbessen. 

Eieren zoeken

Na het ontbijt is het tijd voor de kleintjes om eieren te gaan zoeken. Het lijkt erop dat de weergoden ons dit Paasweekend gunstig gezind zijn, dus de eieren kunnen gerust buiten verstopt worden. HEMA heeft speciale tasjes voor het eieren zoeken en maakt het zoeken extra spannend doordat er één gouden ei tussen de HEMA verstopeieren zit.

Lekker naar buiten

Geniet van het mooie weer en maak een heerlijk bos- of strandwandeling. Wandelen in de natuur vermindert stress, is goed voor je hersenen en je creativiteit en natuurlijk ook voor je gezondheid! Bij de ANWB Webwinkel geniet je nu van 25% korting op alles wat je nodig hebt om in de buitenlucht tot rust te komen. 

Profiteren op je paasbest

Heel veel webshops geven tijdens Pasen extra korting, en dat kan flink oplopen. Bij About You en Your Look For Less loopt de korting op tot wel 70%. Profiteer van de Hunkemöller Bra Party en krijg de tweede BH met 50% korting of de derde BH gratis. Bij Scapino is het stapelkorting, hoe meer je koopt, hoe meer voordeel je scoort. Zo steek je jezelf en je gezin wel heel voordelig in het nieuw! Ook heel fijn: bij Ici Paris XL krijg je alleen op Tweede Paasdag 25% korting op bijna alles.

Vermijd de file naar de meubelboulevard

Op Tweede Paasdag gaat heel Nederland gezellig naar de meubelboulevard. Eerst sta je in de file, dan is er geen parkeerplaats meer te vinden en als je eindelijk binnen bent is het zo druk dat je nergens rustig kan kijken. Dat kan beter! Online kun je op je gemak winkelen en vergelijken. En nog een voordeel, je uitgekozen spulletjes worden thuis bezorgd. Bij Leen Bakker kun je profiteren van kortingen tot 35%. Bij Lampenlicht vieren ze Pasen met minimaal 20% korting op het volledige assortiment. Bij Saniweb.nl profiteer je tot en met Tweede Paasdag van 20% korting op sanitair. Tevens profiteer je van € 100,- korting op geselecteerde 5-in-1 Quooker kranen. 

We hopen je zo geïnspireerd te hebben en wensen je Vrolijk Pasen!