Waarom moet ik een mobiel telefoonnummer invoeren?/Ik wil mijn telefoonnummer wijzigen.

Je telefoonnummer is vereist voor het proces van uitbetaling van de bonussen.
Zodra je een verzoek tot opname hebt gedaan ontvang je een sms-code voor eenmalig gebruik ter bevestiging van dit verzoek. Deze stap is vereist ter bescherming van je profiel en je verdiende bonussen.

Als je wenst je telefoonnummer te wijzigen, stuur ons dan een verzoek door hieronder het formulier in te vullen Telefoonnummer wijzigen.
Hou je persoonlijke PIN code bij de hand ter verificatie.