Valentijnsdag inspiratie

Valentine's Day geschreven in letterblokjes

Ben jij nog op zoek naar cadeau-ideeën en inspiratie voor Valentijnsdag? Geen nood, Bonusway helpt je een eindje op weg, of je nu een groot, klein of geen budget hebt.

Leuke ideeën voor de vrouw in je leven

Eerlijk is eerlijk, van een nieuw strijkijzer gaat je partner zeer waarschijnlijk niet blij worden op Valentijnsdag. Op de dag van de liefde laat je haar zien dat je van haar houdt door haar extra te verwennen. Is haar favoriete geurtje bijna op? Verras haar dan met een nieuwe fles. Gaat ze graag in bad? Geef haar lekkere en extra luxe badproducten. Een dagje naar de spa zal dan waarschijnlijk ook in de smaak vallen. 

Als je haar smaak in sieraden kent (kijk wat ze graag draagt, of probeer haar uit te horen), dan kun je zeker veel punten scoren met een mooi sieraad. Veel bloemenwinkels hebben nu speciale Valentijnsboeketten, en die kun je samen met een romantische kaart laten bezorgen. Ideaal als je elkaar niet kunt zien op Valentijnsdag of als ze nog niet weet dat je haar leuk vindt. 

Webshop tips: Ici Paris XL, LookFantastic, Greetz, Siebel, Bongo, deBloemist.nl, Hema, Guess, Pandora

Leuke ideeën voor de man in je leven:

Ook mannen worden zeker blij van een lekker geurtje en wat luxere verzorgingsproducten. En wat dacht je van een stijlvol horloge of sieraad als blijk van je liefde? 

Houdt jouw partner meer van gadgets? Misschien heeft hij al eens gehint dat hij bijvoorbeeld graag een soundbar of smartwatch zou willen hebben. Dan is dit jouw kans om hem heel blij te maken. 

Webshop tips: Ici Paris XL, LookFantastic, MediaMarkt, Expert, Siebel, AliExpress

Romantisch weekeindje weg

Een cadeau waar jullie allebei evenveel van kunnen genieten, quality time samen. Zo’n weekeindje weg uit de sleur in een spa-hotel, hutje op de hei of in de grote stad, daar knapt je relatie van op!

Webshop tips: Disneyland Paris, Bongo, Belvilla

Slaapkamergeheimen

Je kunt de liefde natuurlijk ook lekker met z’n tweetjes in de slaapkamer vieren. Koop extra mooie lingerie en steek wat kaarsjes aan. Dan zijn jullie voor je het weet in romantische sferen. Voor een extra kick kun je de 14 Days of Love Box in huis halen, die zit vol met spannende speeltjes voor koppels.

Webshop tips: Hunkemöller, Marlies Dekkers, EasyToys.nl, Christine le Duc, Otto

Helemaal geen budget?

Of heeft je partner alles al? Wees dan eens creatief en maak zelf een kaart, je kunt online veel inspiratie vinden. Nog romantischer is het om een lief gedichtje te schrijven waarin je je gevoelens uit. 

Single?

Ben jij (een happy) single? Dan hoef je echt niet tot Singles’ Day te wachten om voordeel te scoren. Heel veel webshops geven extra korting rond Valentijnsdag. Hou onze website, nieuwsbrief en social media goed in de gaten en dan weet je precies waar jij op dit moment voordeel kan pakken!

Vergeet niet om via Bonusway naar de webshop van jouw keuze te gaan om extra voordeel te scoren.