2 thoughts on “Ontvang ik bonus als ik na ontvangst van de bestelling betaal of bij een ophaalpunt betaal?

 1. Beste klanten service. Ik heb vorige week 15/8 en gisteren avond 30/8 via ali express besteling geplaats . En heb ik gebruik via bonusway. Maar ik zie geen bonus in mijn account. Ik heb meteen betaald maar ik heb elke keer gekregen via ali exprees (meteen na mijn bestelling ) 2 e-mails. Eentje over succesfully paid en andere moet ik nog betalen.. eigenlijk via ideal successfully paid. Zelf vorige week die bedrijf klaar gemaakt en verzenden mijn spullen. En gisteren ook gebuurde hetzelfde. Het is trick van hem dat jullie andere bestelling nummer krijgt en niet betaald of zo ?

  1. Beste Nil,

   Bedankt voor uw bericht.

   U kan best uw orderbevestiging met datum, ordernummer en totaalbedrag doorsturen naar support@bonusway.nl . Dan proberen we uw bonus te achterhalen en kunnen we proberen nagaan wat er mogelijks fout ging.
   Let op: het kan tot 72u duren alvorens een bonus zichtbaar komt in het account, dit heeft te maken met het uploaden van onze statistieken. Het is dus mogelijk dat uw bonus voor de aankoop van 30.08.20 nog geregistreerd wordt in uw account.

   Met vriendelijke groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *