Ontdek de top 5 nieuwe webshops bij Bonusway

Deze bonusweek staat volledig in het teken van nieuwigheid: een nieuw jaar een nieuwe Bonusway! Dat wil zeggen dat er ook nieuwe webshops bijkomen! We geven je hieronder alvast de top 5 webshops die we recent hebben mogen verwelkomen!

 

ShoutOut.vip

We starten met een heel ludieke: dankzij ShoutOut.vip kan jij een iemand geweldig blij maken met een persoonlijke boodschap van een BN´er! ShoutOut.vip heeft een groot aanbod aan BN´ers, influencers, sportsterren, artiesten en mediafiguren. Je zal dus jouw favoriete celebrity hier wel terugvinden en hoe leuk is het dat je een boodschap kan aanvragen? Heel duur is het ook niet: de startprijzen liggen rond €10 voor een persoonlijke boodschap en gaan gemiddeld tot maximaal €50. En omdat ShoutOut.vip nu te vinden is op Bonusway, kan je nog wat besparen door simpelweg je persoonlijk berichtje aan te vragen via onze speciale link!

Wish

Shop je al eens bij AliExpress, dan ken jij Wish waarschijnlijk al! Bij Wish vind je heel wat leuke hebbedingen maar ook elektronica, huishoudartikelen en de laatste modetrends aan super scherpe prijzen. Durven we zelfs zeggen dat Wish nóg voordeliger is dan AliExpress? Misschien 😉 Wie weet?! Check Wish dus eens en vergeet niet om via de Bonusway knop te gaan om zo ook nog bonussen te sparen.

Philips

Op naar elektronica: we zijn heel trots om aan te kondigen dat Philips sinds kort te vinden is op Bonusway.nl! Philips kennen we allemaal en is een Nederlandse trots.

 Philips is namelijk één van de grootste en meest bekende elektronica winkels waar je alles vindt voor huishouden, verzorging, accessoires, tv en telefonie.

Wist je dat Philips niet zomaar elektronica aanbiedt en zeer begaan is met jou?Philips innoveert de hele tijd met als doel jouw leven te verbeteren.Bij het ontwikkelen van hun producten staan jij en jouwwensen helemaal centraal! Shop dus lekker bij Philips via Bonusway en ontvang 5% cashback op Philips elektronica!

 

iBood

Niet helemaal nieuw, maar wel terug van weggeweest: iBood! iBood is een allround webshop waar je voor heel wat zaken terecht kan en dan vooral voor scherpe deals! Het zit ´em al in de naam, want wist je dat iBOOD staat voor ´Internet´s Best Online Offers Daily´? Iedere dag vind je hier dus zeer scherpe deals verdeeld over heel wat categorieën zoals elektronica, Wonen, doe-het-zelf, sport en mode. IBood hou je best goed in het oog want de deals wisselen snel en je wil er écht niet naast grijpen. Om nóg voordeliger uit te komen, kan je nu eindelijk weer bij iBood shoppen via Bonusway en zo bovenop de scherpe deals, ook cashback ontvangen!

shopDisney

kind met mickey en minnie mouse knuffel

Ook aan de kinderen wordt gedacht: Als jij niet naar Disneyland kan, dan brengen wij Disney tot bij jou! shopDisney is dé webshop voor officiële Disney spullen: van poppen en speelgoed tot kostuums, kleding en merchandise! Leuk weetje: shopDisney heeft geregeld heel wat acties online staan waardoor je je kind – of jezelf! – extra kan verwennen! Breng dus snel de magie in huis en shop via Bonusway bij shopDisney.