Marketing informatie

Bonusway gebruikt vele verschillende kanalen om jou op de hoogte te houden van verhoogde bonussen en de beste aanbiedingen bij jouw favoriete webshops.

De Europese wetgeving (GDPR) vereist ons om jouw toestemming te vragen alvorens we jou, bijvoorbeeld, een nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen via email kunnen sturen.

Hoe je van ons berichten wilt ontvangen, kan je makkelijk wijzigen in jouw Profielinstellingen. Log simpelweg in en ga naar de ‘Instellingen’ pagina via https://www.bonusway.nl/instellingen/openbaar

Hieronder vind je de verschillende marketing kanalen die we gebruiken.

Email

Volgens onze enquêtes onder Bonusway gebruikers, is email het voorkeurskanaal om op de hoogte te blijven van de beste online winkel tips. Indien je informatie wenst te ontvangen over nieuwe webshops, aanbiedingen en verhoogde bonussen via email, wees zeker om dit kanaal toe te staan.

Mobiele push notificaties

Door middel van push notificaties kan je informatie over de beste online aanbiedingen ontvangen op jouw smartphone.

SMS

Laat SMS toe en je ontvangt informatie over grote, beperkte-tijd shopping events op je mobiele telefoon.

Desktop push notificaties

Door desktop push notificaties te accepteren, kan je notificaties over nieuwe aanbiedingen op je computer ontvangen. Bij de meeste computers zullen deze notificaties verschijnen als kleine schermpjes in de onder rechterhoek van je scherm.

Cookies

We maken gebruik van cookies om jouw Bonusway ervaring te verbeteren en te personaliseren. Cookies zijn kleine data stukjes die vele websites op jouw web browser opslaan wanneer je van hun dienst gebruik maakt. Met cookies kunnen we jou, bijvoorbeeld, de meest interessante en relevante content aanbieden op jouw Bonusway startpagina.