Je wekelijkse boodschappen bestel je extra voordelig online!

Steeds meer mensen ervaren het gemak van online boodschappen en eten bestellen. Je bespaart er immers een hoop tijd mee, en tijd is ook geld.
Als je je online boodschappen en maaltijden via Bonusway bestelt, dan krijg je bovendien nog wat geld terug in de vorm van een bonus. In deze blog laten we je zien hoe jij hiervan kunt profiteren.

Albert Heijn is terug van weggeweest bij Bonusway! Hoe krijg je een bonus bij Albert Heijn en hoeveel is dat?
Je krijgt alleen een bonus voor een compleet afgeronde en betaalde bestelling die via de (mobiele) website van AH is geplaatst. Let er op dat je eerst via Bonusway naar de AH-website gaat en dat je dan pas je winkelmandje vult. Transacties die via de app van Albert Heijn zijn geplaatst of waarbij een voucher of kortingscode is gebruikt worden afgekeurd. Je krijgt alleen een bonus bij de boodschappen bij Albert Heijn, dus niet over koopzegels of statiegeld en dergelijke. Als je merkt dat je geen bonus krijgt bij je bestelling, verwijder dan de cookies uit je browser en/of probeer het eens met een andere browser.
De bonus die je krijgt varieert tussen de 0,5% en 0,88%, afhankelijk van het orderbedrag.

Hoe krijg je een bonus bij Jumbo, Plus en Coop?
Ook bij Jumbo geldt dat alleen via de website geplaatste bestellingen in aanmerking komen voor een bonus en dat je alleen een bonus krijgt over het bedrag aan boodschappen. De hoogte van de bonus varieert tussen de 0,25 en 0,6%. Nieuwe Jumbo klanten profiteren flink: een nieuwe klant krijgt tussen de 10 en 12 euro bonus voor de eerste bestelling!
Bij Plus krijg je een vaste bonus per bestelling: een nieuwe klant krijgt €3,00, een bestaande €0,50 en een zakelijke klant €4,00. Ook hier geldt dat je de bestelling via de website van Plus moet plaatsen om in aanmerking te komen voor een bonus.
Hoe krijg je een bonus bij Coop? Klik eerst op de link via Bonusway alvorens je winkelmandje te vullen. Anders geldt er geen exclusieve Coop bonus. De bonus die je krijgt bij je bestelling is 1,5% voor bestaande klanten en 5,5% voor nieuwe klanten.

Ben je iets vergeten en wil je het supersnel in huis hebben?Maak dan gebruik van de flits-boodschappenbezorgdienst Gorillas. Gorillas levert je boodschappen namelijk binnen 10 minuten! Op de website van Gorillas kan je kijken of Gorillas ook in jouw buurt actief is. Nieuwe klanten ontvangen een bonus van €10 als ze de Gorillas app via Bonusway downloaden en een eerste bestelling plaatsen.

Ook bij Hello Fresh kun je een bonus krijgen.Bij Hello Fresh geldt in maart 2022 zelfs tijdelijk een verhoogde bonus! Als je een abonnement op HelloFresh neemt, dan bezorgt Hello Fresh elke week gezonde recepten en alle bijbehorende, verse ingrediënten thuis. De maaltijden zijn altijd binnen 30 minuten te bereiden. Hello Fresh bezorgt landelijk en er zijn geen extra bezorgkosten. De exclusieve HelloFresh bonus geldt alleen voor nieuwe klanten en je ontvangt deze eenmalig. Vergeet niet om voordat je bestelt even op de Bonusway website te kijken voor exclusieve Hello Fresh kortingscodes en acties.

Geen zin om te koken? Dan is er altijd nog Thuisbezorgd.nl!De Nederlandse bezorgdienst Thuisbezorgd.nl is razend populair. Via de app kies je eenvoudig uit waar je trek in hebt bij een van de 6500 aangesloten restaurants en in no time staat de bezorger voor de deur. Bestellingen die je via de Thuisbezorgd app geplaatst zijn kunnen wél gevolgd worden en je je hoeft dus niet per se via de website te bestellen. Uiteraard moet je dan wel via Bonusway naar de app van Thuisbezorgd gaan. Je ontvangt een bonus van 2% op je bestelling.

Slimme shoppers bestellen hun wekelijkse boodschappen via Bonusway en besparen zo niet alleen een hoop tijd, maar krijgen bovendien een mooie bonus!