Hoe beveilig ik mijn account?

Bij Bonusway nemen we online veiligheid serieus. Om je Bonusway account te beschermen raden we ten sterkste aan de volgende stappen te volgen:

1. Gebruik een uniek, sterk wachtwoord

– Stel een volledig uniek en complex wachtwoord in. Gebruik een ander wachtwoord voor Bonusway dan voor je email account. Als je hetzelfde wachtwoord hebt voor meerdere accounts, dan kan toegang verkregen worden tot al je accounts als deze is blootgesteld.
– Zorg ervoor dat je wachtwoord tenminste 8 karakters lang is en een mix van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen.
– Gebruik het liefst geen persoonlijke informatie zoals namen van partners of huisdieren, verjaardagen, of andere direct gerelateerde zaken.
– Zie af van het gebruik van herkenbare woorden of zinnen, zoals: 123456, wachtwoord, wachtwoord1, wachtwoord2, abcdefg, etc.

2. Voeg je mobiele telefoonnummer toe aan je Bonusway profiel.
3. Kies een persoonlijke PIN-code, sla deze op, en communiceer deze naar niemand.
4. Als je een computer of apparaat deelt, log dan altijd uit van je account als je klaar bent. Sla je gegevens nooit op als hierom gevraagd wordt.
5. Stel zeker dat je antivirus en anti-malware bescherming volledig up-to-date is en je regelmatig je apparaat scant.

Als je denkt dat je Bonusway account aangetast is, wijzig dan onmiddellijk je wachtwoord en check of je persoonlijke informatie nog steeds correct is, in het bijzonder je betalingswijze.