Back to School

Het is een speciale zomer geweest.  Of je het wil of niet: het was er ééntje om te herinneren. Het was dan wel niet altijd even gemakkelijk: het was ook best fijn om zo veel tijd met je gezin en je kroost te kunnen doorbrengen.

Maar nu kijk je wel uit naar het moment dat je die (b)engeltjes weer aan de schoolpoort kan uitzwaaien. Bij sommigen is het jaar zelfs alweer van start! Het zal weer wennen zijn, en we weten ook niet zeker hoe de komende maanden zullen verlopen. Je bent dus maar best op elk scenario voorzien zijn en wij geven hieronder enkele tips om het schooljaar goed in te luiden!

 

School

Die kids van jou… ze zijn eigenlijk best braaf geweest tijdens de lockdown. Je bent dan ook trots hoe ze hun tijd ook hebben kunnen opvullen tijdens de zomervakantie. Wedden dat ook zij nu eigenlijk hard uitkijken naar school? Gun ze dit jaar wat extra: die nieuwe boekentas  liet al een tijdje op zich wachten en een nieuwe pennenzak kan er gerust wel bij. Laat ze extra stralen in een nieuwe outfit! Tal van webshops hebben nu Back to School acties dus je vindt zeker wel iets waarmee je kinderen een fantastische start van het nieuwe schooljaar hebben. 

 

Thuis

Denk je nu ´oké top! Maar wat als de scholen weer sluiten?´ Een gewaarschuwd man, is er 2 waard! Het is niet fijn, maar op dit moment zijn er weinig zekerheden. Dit gevoel wil je niet doorgeven aan je kind. Bereid je thuis toch wat voor op mogelijkethuisscholingen.De slaapkamer van je kind, zal meer en meer een mini privé-klaslokaal zijn. Je moet daarom geen heel smartbord halen, maar zorg dat je kind ergonomisch kan werken: een goede bureaustoel is geen overbodige luxe. Investeer ook in een organisatie systeem zodat al het lesmateriaal netjes blijft.

In je hoofd ben je waarschijnlijk alle kosten aan het uitrekenen. Gelukkig moet je helemaal niet blut gaan om toch die minimum zekerheid en structuur in huis te halen! Ga voor kwaliteitsvol materiaal dat even tegen een stootje kan: bij Made.com haal je nu een bureau + stoel aan 20% korting in huis. Tel daarbij de 3,5% cashback die je in de vorm van bonus terug krijgt in je Bonusway account bij en probeer nog op een reden te komen waarom je er niet in zou investeren. 😉 

Onderschat een goede wifi-verbinding niet! Geloof ons, het is een kleine moeite maar bespaart je een hele hoop hoofdpijn en frustraties. Check dus zeker o.a. de pakketten van T-Mobile Thuis en profiteer nu van € 15 korting met daarbovenop tot € 40 cashback in de vorm van bonus als je je via Bonusway aansluit. 

Last but not least: iedere student heeft wel enkel specifieke spullen alsook 

elektronica nodig. Loopt die laptop op zijn laatste benen? Stel de aankoop van een nieuwe niet te lang uit, want dan kom je enkel duurder uit. Nu vind je tal van 

kortingen bij o.a. Expert en Mediamarkt waardoor je student helemaal klaar en voorbereid is voor ieder scenario dit schooljaar! 

We wensen alle ouders en studenten alvast veel succes en vergeet niet Stay Safe!